Om oss

Bredablick Byggservice är en del av Bredablickgruppen som även inrymmer Bredablick Förvaltning, Bredablick Fastighetspartner samt Lamaro Servicepartner. Gruppen har sitt huvudkontor i Malmö och har även kontor i Lund, Helsingborg, Ängelholm, Åstorp, Stockholm och Göteborg. Bredablick Byggservice är i dagsläget verksamma i Skåne.

Bredablick Byggservice har sina rötter i Jour 4:an Byggservice AB, som bildades på 1990-talet i Malmö. I ett steg för att öka fokusen på byggservicetjänster inom Bredablickgruppen förvärvades Jour 4:an 2014 och blev det fristående dotterbolaget Bredablick Byggservice AB.

Genom att kombinera mångårig erfarenhet med nytänkandet inom Bredablickgruppen kan vi erbjuda hantverkstjänster med den kvalitet och transparens som krävs för att ni ska känna er trygg som kund.

Bredablick Byggservice arbetar integrerat med övriga bolag i Bredablickgruppen. Genom ett nära samarbete kan vi erbjuda kompletterande tjänster inom förvaltning, byggprojektledning och facility management.

Hantering av personuppgifter.